Hemma_16_9

Hemma – Stories of Home

Sverige finns återigen på plats i Milano med Swedish Design Moves, denna gång i en utställning gestaltad av inredningsarkitektkontoret Joyn Studio med Lisa Grape, Helena Eliason och Ida Wanler. I den före detta textil- och linneaffären dyker bland andra Beckmans upp igen.

Plats: Via Eugenio Balzan 4, in Brera Design District
This artsy neighbourhood with its narrow, cobbled streets boasts a dense concentration of antique shops, galleries, showrooms and prestigious locations. During the Fuorisalone, Brera offers a high-profile events calendar, featuring several of the world’s most prestigious brands, and focuses on attracting a design savvy, culturally oriented public.
Press preview måndag 16 April 09.00-17.00
Invigningsfest tisdag 17 April 18.00-22.00

Här är några av de medverkande:

Cacti_Nola_pressbild
Cacti, design by Anki Gneib för Nola. Foto: Jann Lipka

AlexanderLervikLunaKosmos
Luna & Kosmos lamp, design Alexander Lervik för Design House Stockholm

Beckmans

New Way Home – examensstudenter and alumni från Beckmans. Foto: Rikard Lilja


Mer läsning...