Eva_Wilsson_16_9

Det bästa från 2018: Frimärkesutgåvan Slöjdkraft (släpps 2019)

Vad rockade 2018? Vi bad sexton av Nordens mest intressanta formgivare och arkitekter berätta om sina intryck av året som gått – och vad de förväntar sig av 2019.  Grafiska formgivaren Eva Wilsson ser fram emot att lansera en ny frimärksutgåva redan i januari.

Vad ser du själv mest fram mot under 2019?
– Året 2019 rivstartar med lansering av en ny frimärksutgåva den 10 januari. Jag har formgivit utgåvan och temat den här gången är Slöjdkraft. Nyskapande och samtida textilt hantverk av sex fantastiska formgivare syns på frimärkena som verkligen blir otroligt fina, roliga och färgglada. Utgåvan har nya intressanta typsnitt från OPS Type, säger Eva Wilsson.

Eva_Wilsson_1 Eva_Wilsson_2 Eva_Wilsson_3


Mer läsning...