Original_U_LIGHT_photo_Axolight_16_9

Det bästa från 2018: U-light

Vad rockade 2018? Vi bad sexton av Nordens mest intressanta formgivare och arkitekter berätta om sina intryck av året som gått – och vad de förväntar sig av 2019. Timo Ripatti, arkitekt och möbeldesigner, är nyfiken på hur Studio Ripattis lampa U-light. kommer att användas under nästa år.

Vad ser du personligen fram mot under 2019?

– Jag ser fram mot att se hur flera av våra pågående projekt med olika företag ska gestalta sig under 2019. Jag vill se hur inredningsarkitekter kommer att använda vår U-light, en förlängning av den befintliga kollektionen för Axolight. Flera nya belysningsprodukter är i produktutvecklingsfasen och kommer att lanseras av olika företag. Jag hoppas att processerna går smidigt!

Original_U_LIGHT_photo_Axolight_2 Original_U_LIGHT_photo_Axolight_3


Mer läsning...