NeriHu_16_9

Guest of Honour på möbelmässan: Neri&Hu

Årets Guest of Honour på Möbelmässan i februari är det prisade kinesiska design- och arkitekturkontoret Neri&Hu. De kommer att skapa en installation på Stockholm Furniture & Light Fair som belyser angelägna sociala frågor unika för Kina. I installationen gestaltas den traditionella kinesiska byn som dör ut i en alarmerande fart.

Lyndon Neri och Rossana Hu grundade år 2004 Neri&Hu Design and Research Office, en interdisciplinär praktik inom arkitektonisk design i Shanghai, Kina. Där har de fortfarande sitt huvudkontor och ytterligare ett finns i London. Neri&Hu arbetar internationellt och har en mångkulturell personal som talar över 30 olika språk.
NeriHu
New Shanghai Theatre
New Shanghai Theatre
Mandarin_Chair_for_Stella_Works
Mandarin Chair för Stella Works

Lyndon Neri & Rossana Hu_by Jiaxi Yang & Zhu Zhe - kopia
Foto: Jiaxi Yang & Zhu Zhe


Mer läsning...