Bacteria_16_9

Ung Svensk Form 2019

Nu har dörrarna öppnats för den årliga vandringsutställningen Ung Svensk Form. I samband med Stockholm Design Week invigdes Ung Svensk Form 2019 på ArkDes i Stockholm och kommer att visas där fram till 31 mars. Utställningen visar unika verk i en rad olika discipliner: från produktdesign och konsthantverk till mode och arkitektur, och i år är det 25 unga formgivare som har fått denna utmärkelse. Förutom på ArkDes kommer utställningen bland annat att visas på Form/Design Center i Malmö och BoMo i Borlänge.

Utställningen Ung Svensk Form 2019 är en samproduktion mellan Föreningen Svensk Form och ArkDes, med stöd av IKEA och Malmö stad. Ung Svensk Form startade i Malmö på Form/Design Center 1998.
Berggrund1
Berggrund – Emmeli Rolleberg
Bacteria - in a new light5
Bacteria in a new light – Jan Klingler
Kott och blod2
Kött och blod – Maja Michaelsdotter Eriksson
Hybrids1
Hybrids – Stina Randestad

 

 


Mer läsning...