Hemma-Gone-Wild_Fuori-Salone-Milan-2019

HEMMA Gone Wild – svensk hemkänsla i Milano

Förra året fick den svenska satsningen HEMMA – stories from home stor uppmärksamhet under möbelveckan i Milano. Utställningen, som visades i en lokal i designområdet Brera, förde samman några av landets främsta formgivare och företag i en helhet gestaltad av designstudion Joyn. Och nu kommer uppföljaren. Under rubriken HEMMA gone wild deltar i år omkring 20 företag, från större producenter som Blå station, Bolon och EFG till mindre aktörer som Lisa Hillands nya projekt Mylhta, Vandra Rugs och studenter från Beckmans, HDK och designutmärkelsen Ung Svensk Form.

 

Adress Via Solferino, 15, Brera Design District. Access via: Bus 43,61,94, MM2 Moscova, MM3 Turati

Öppettider 9-14 April, 9.30-19

Press preview Monday 8 April 14-19

Daglig fika för press  9-12 April 10-11.30

https://swedishdesignmoves.com/hemma-gone-wild/


Mer läsning...