THREE_GENERATION_16_9

The Three Generation House av nederländska arkitektkontoret Beta

En familj bestående av två hushåll (och tre generationer) bestämmer sig för att bygga ett hus tillsammans. Medan det yngre paret redan bor i staden, bor den äldre generationen på landet, men är sugna på att flytta tillbaka till den urbana miljön.

För denna mini-lägenhet utvecklade det nederländska arkitektkontoret Beta ett koncept som svarar på krav som förändras över tid. Det äldre paret bor i topplägenheten med generös utsikt över staden.

beta-three-generation-house-buiksloterham-photo-interior-kitchen-living-room-yellow-staircase-concrete-image-Ossip-van-Duivenbode beta-three-generation-house-buiksloterham-photo-interior-staircase-image-Ossip-van-Duivenbode beta-three-generation-house-buiksloterham-photo-south-facade-daytime-image-Ossip-van-Duivenbode

Foto: Ossip van Duivenbode.


Mer läsning...