Ingredients; plastic turtles that have circled and existed in the North Pacifc Gyre for 16 years as a result of twelve 40-ft containers of children's bath toys were washed overboard on 10 January 1992. Additives; ducks, beavers and frogs.

Mandy Barker – Sea of Artifacts på Fotografiska

Det går inte idag att ta in vilka konsekvenser plastnedskräpningen har för vår planet. Utställningen Sea of Artifacts på Fotografiska visar 47 bilder av Mandy Barker, som tidigt började fotografera plastskräp på stränderna men ingen brydde sig. Då började hon istället göra vackra verk av det insamlade plastskräpet som hon tog fantastiskt fotografi av. Plötsligt nådde hon fram med sitt livsviktiga budskap om nödvändig förändring: Vi måste alla inse hur farlig denna plast är.

Mandy Barker 8 juni–25 augusti på Fotografiska i Stockholm.

acc5b28ca0948102_800x800ar
HKS-Spilt  av Mandy Barker
ad3e4d921b5c8915_org
Penalty the World av Mandy Barker

Ingredients; plastic turtles that have circled and existed in the North Pacifc Gyre for 16 years as a result of twelve 40-ft containers of children's bath toys were washed overboard on 10 January 1992. Additives; ducks, beavers and frogs.
Ingredients; plastic turtles that have circled and existed in the North Pacifc Gyre for 16 years as a result of twelve 40-ft containers of children’s bath toys were washed overboard on 10 January 1992. Additives; ducks, beavers and frogs.

 


Mer läsning...