USF_2019_16_9

Ansök till Ung Svensk Form 2020

Nu är ansökningsperioden öppen för designutmärkelsen Ung Svensk Form. Utmärkelsen erbjuder unga formgivare en chans att nå ut med sitt arbete till bransch, media och publik. Alla områden inom design och formgivning välkomnas: till exempel grafisk design, produktdesign, arkitektur, inrednings- och utställningsarkitektur, möbler, konsthantverk, armatur, glas, keramik, metall, textil, mode, foto, rörlig bild, webb och multimedia.

USF_2019_1080px Print

Ansök senast 15 september! 

Ung Svensk Form vänder sig till unga formgivare verksamma i Sverige eller svenska medborgare verksamma utomlands. Formgivare som är födda 1983 eller senare är välkomna att söka. Äldre sökande kan delta om de är studerande vid ansökningstillfället.

Årets jury består av Samir Alj Fält, Parasto Backman,  Caroline B. Le BongoatJohan Deurell, Linnéa Therese Dimitriou, Salka Hallström Bornold (juryordförande), Tom Hedqvist, Åsa Jungnelius, Henrik Johansson, Nike Karlsson, Petra Lilja, Tor Lindstrand, Bea Szenfeld och Mats Widbom.

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Ung Svensk Form drivs av Svensk Form i samarbete med ArkDes, IKEA, och Malmö stad.

 

Foto: Rana Van Pellecom


Mer läsning...