HorsehairProject16-9

Formex Nova 2020: Valdís Steinarsdóttir

Isländska designern Valdís Steinarsdóttir är en av de fem nominerade i årets upplaga av Designpriset Formex Nova. Priset är instiftat av inredningsmässan Formex för att främja god, nordisk design. 

Valdís Steinarsdóttir, Island
Valdís Steinarsdóttir tog examen vid Iceland University of Arts 2017, med inriktning på produktdesign. Hon arbetar som självständig designer med fokus på att experimentera med återvinning av naturmaterial.
Juryns motivering:
“Design that focuses on material experiments and finding unique solutions to social and environmental issues. Through her projects, she wants to have an open discussion with the audience about social changes through design.”

StudioTrippin-HorseFurCoat5
HORSHAIR PROJECT
10-white-rocking-horse-and-person
HORSHAIR PROJECT


Mer läsning...