ba_ia_asli_abdulrahman_16_9

Examensprojekt 2020: Livet utanför den vita mallen av Asli Abdulrahman Ali

Asli Abdulrahman Alis examensarbete Livet utanför den vita mallen handlar om att representera verkligheten av livet utanför den vita mallen. Utifrån aspekter från hennes egen bakgrund iscensätter hon en miljö där en gestaltad interiör och ljudverk jobbar ihop för att kommunicera både verbalt och icke-verbalt med betraktaren. Hon undersöker hur man både arkitektoniskt och konstnärligt kan skapa en omhändertagande miljö där något smärtsamt kommuniceras.

Bachelor/Interior Architecture & Furniture Design, Konstfack 2020.

Asli Abdulrahman Ali – Bachelor – Interior Architecture & Furniture Design from Konstfack on Vimeo.

K3_Fotografering_översikt_15 maj[5636].pdf

ba_ia_asli_abdulrahman_01

ba_ia_asli_abdulrahman_03


Mer läsning...