MB_16_9

Pop up-studio för återbruk i Münchenbryggeriet i Stockholm

HearteartH Lab öppnar en innovativ POP-UPCYCLING studio i Münchenbryggeriet i Stockholm. Industridesignern Marie-Louise Hellgren bygger tillsammans med sitt team upp ett Kreativt Lab under maj-augusti 2020. Ett hållbart initiativ som ska inspirera och ge hopp, mitt i krisen.

Det är den 250 kvm konferenslokalen Nobelterrassen som nu omvandlas till en studio och verkstad för återbruk. Teamet arbetar med en hållbar verksamhet där skapande av återbrukat material står i centrum. Labbet kommer också att innehålla en mobil utställning på temat återbruk, som utvecklas och transformeras under tiden.

För Münchenbryggeriet Event & Konferens är det här ett sätt att ställa om när konferensverksamheten är hårt drabbad av coronapandemin.

Läs mer

MB_3

MB_1

MB_2

MB_exterior-1


Mer läsning...