Ex-works_16_9

Ex-Works 2020 på Möbeldesignmuseum

Pandemin gjorde att vårens examensutställningar inte kunde äga rum som vanligt. Många studenter förlorade därmed chansen att visa sina arbeten i fysisk form. Utställningen Ex-Works 2020 på Möbeldesignmuseum tillhandahåller en gemensam plattform för sistaårsstudenterna på Beckmans, HDK-Valand, Konstfack och Malmstens att visa sina examensarbeten.

Utställningen visas till och med 20 december 2020. Utställningen har skapats med stöd av Svenskt Tenn AB, Svenskt Trä, Carl Malmstens Hantverksstiftelse och TMF-Trä- och Möbelföretagen. Läs mer om Ex-Works 2020

Xworks_huvudbild

Ex-works_Image_2 copy
SIRI SVEDBORG – BACHELOR’S DEGREE FROM KONSTFACK

Ex-works_Image_4 copy
DANIEL SVAHN – MASTER’S DEGREE FROM KONSTFACK

Ex-works_Image_6 copy
CHEN YUN-CHIH – MASTER’S DEGREE FROM HDK – VALAND

Foto: Leo Bülow


Mer läsning...