The Design Bar_Photo byJonas Lindstrom

Stockholm Furniture & Light Fair 2021 ställs in

Nu står det klart att Stockholmsmässan tvingas ställa in två av sina största evenemang under Q1 2021. Det rör sig om Nordens största inredningsdesignmässa Formex som skulle gått av stapeln i januari och den internationellt erkända Stockholm Furniture & Light Fair som brukar arrangeras i februari varje år. 
 
Ökad satsning på Stockholm Design Week 8-13 februari, 2021
I samband med Stockholm Furniture & Light Fair arrangerar Stockholmsmässan varje år även Stockholm Design Week. Nu arbetar det dedikerade designteamet på Stockholmsmässan för att skapa en händelserik designvecka trots inställd mässa med fokus på att promota Skandinavisk design.

Bild: 
Designbaren av Fredrik Paulsen, Stockholm Furniture & Light Fair 2020
Foto: Jonas Lindström


Mer läsning...