Rasmus_Steyner_Randen_Vingla_Albin_Handig_Press Cropped

Vingla vann Global Design Graduate Show 2020 i kategorin industridesign

Rasmus Steyner Randén som tog sin examen från formlinjen på Beckmans Designhögskola tidigare i vår har vunnit den internationella designtävlingen Global Design Graduate Show 2020 i kategorin industridesign för sitt examensprojekt Vingla.

Springscykeln Vingla är en byggsats med två olika varianter av styren och två olika hjulstorlekar i olika spännande färger. Den riktar sig till barn i åldrarna 2–4 år och erbjuder ett nytt sätt att lära sig om mekanik och balans.

Vingla är en byggsats med två olika varianter av styren och två olika hjulstorlekar i olika spännande färger. Den riktar sig till barn i åldrarna 2–4 år och erbjuder ett nytt sätt att lära sig om mekanik och balans.

Tävlingen organiserades av tidningen i-D och Arts Thread och var öppen för konst- och designstudenter från hela världen som tagit sin examen 2019-2020.
Läs mer om projektet
Rasmus_Steyner_Randen_Vingla_Albin_Handig_Press

vingla-5._rasmus_steyner_randen

Foto: Albin Händig


Mer läsning...