Ung Svensk Form 2021

Stockholm Design Week 8-14 februari

Med full respekt för vårt gemensamma ansvar att följa riktlinjerna för att stoppa pandemin pågår Stockholm Design Week mellan 8-14 februari. I år kan du ta del av designveckan på fler sätt än någonsin! Många av aktiviteterna kommer att äga rum online under veckan, medan vissa välkomnar besökare i mindre grupper eller endast efter överenskommelse. Alla med samma passion och fokus på att lyfta fram skandinavisk design.

För att mildra saknaden av Stockholm Furniture Fair har vi i detta nummer av Form tillsammans med Stockholm Furniture Fair skapat en ”alternativ” mässa, där våra viktigaste producenter får presentera sina nyheter i ett format som översätter mässans traditionella montrar till pappersform. Bilden ovan kommer från Sigrid Schiøtz Olsens kollektion Bike to Ski som också är med i det kommande numret av Form och i utställningen Ung Svensk Form 2021.

Läs mer om Stockholm Design Week här 

 


Mer läsning...