PoppiPopUp_16_9

Dags för Stockholm Craft Week

På tre korta år har Stockholm Craft Week etablerat sig som det viktigaste evenemanget för konsthantverk i Stockholm. Under en höstvecka samlas gallerier, institutioner, grupper och enskilda utövare till en manifestation för att hylla det kreativa hantverksområdet.

Årets upplaga äger rum den 30 september till 3 oktober, och blir den största hittills – både i fysisk form och via digitala kanaler. Bland deltagarna märks nya konstnärsgrupper som Poppi Pop Up, Dotdotdot och Projekt P, liksom det punkiga men vid det här laget etablerade designkollektivet Misschiefs.

Läs mer om Sthlm Craft Week 

Misschiefs_2

Misschiefs

PoppiPopUp_P1_BetterTogether_DianaButucariu_ModularConcept_DianaButucariu
Poppi Pop-Up, Better Together, Diana Butucariu, Modular Concept. Foto: Diana Butucariu

Galleri_Duerr_TAKEAWAY_kvadrat_1200x1200pixels_72dpi

Galleri Duerr


Mer läsning...