FormOmslag_2_2017_SVE
Är du redo för Il Salone? I senaste numret guidar Form till årets stora designhändelse. Form bjuder också på en känslomässig djupdykning i Slussen-kratern, ett besök på den gigantiska fabriken i Edsbyn och social hållbarhet i praktiken med White Arkitekter.

Form blickar även tillbaks till Stockholms möbelmässa och listar några av favoriterna i vimlet, från ikonerna i stora mässhallen till talangerna i Greenhouse.

Mörkrets hjärta
Salka Hallström Bornold och fotografen Mikael Olsson tecknar ett känslomässigt porträtt av Slussens femte livsform, mitt emellan det modernistiska klöverbladet och Norman Fosters kreation.

Fältarbetarns berättelse
På White Arkitekter är social hållbarhet en del av praktiken. Jenny Damberg och fotografen Karin Alfredsson följer med arkitektkontorets egen socialantropolog ut på fältet.

Hem till Edsbyn
Bo Madestrand och fotografen Carl Hjelte reser till Hälsingland och besöker en jättefabrik där generationer av bybor vuxit upp med doften av trä.

Dessutom: Intervjuer med bl a Doshi Levien, Fredrikson Stallard, Jenny Nordberg, Gro Bonesmo, Anders Lagombra Jakobsen, Daniel Rybakken och Carina Seth Andersson

Form 2/2017 finns ute i butik 4 april.

Tidningen finns även att läsa online på Readly, Ztory, Buyandread, Scopalto och Magazinos.
Och i vår egen app!

PRENUMERERA HÄR