2175322 FORM nr 1 sv

Nu öppnar Stockholm Furniture & Light Fair, och i nyaste numret av Form berättar ett antal medverkande formgivare om sina nyheter på mässan. Dessutom innehåller årets första nummer en guide till Stockholms nyaste och bästa designkrogar.

Mässans Guest of Honor, Memphis-stjärnan Paola Navone, är en riktig designlegend. I Form berättar hon om skönheten i det ickeperfekta och dagens poetiska design.

Form reser också kors och tvärs genom Skåne på jakt efter den sydsvenska designrörelsen. Den regionala designen har, med hjälp av starkt lokalt stöd, på senare tid fått ett stort internationellt genombrott med närvaro på stora designmässor och evenemang över hela världen. Hur gick det till?

Sedan 1998 har Ung Svensk Form varit en arena för nyskapande svensk formgivning och design. Den årliga utställningsturnén är både del i en jurybedömd tävling och en mötesplats för formgivare och publik, ett forum för utforskande och undersökande utan krav på anpassning till marknaden. Möt årets stjärnor i senaste Form!

Dessutom: intervju med den holländska designstjärnan Richard Hutten och ett försök till svar på frågan ”vem älskar Södra Station?”

Kom ihåg! Du träffar Form på Stockholm Furniture & Light Fair i monter: AG:05.

Form 1/2018 finns ute i butik den 6 februari.

Tidningen finns även att läsa online på Readly, Ztory, Buyandread, Scopalto och Magazinos.
Och i vår egen app!

PRENUMERERA HÄR