fc-1-e1465477038100

Vinnarteamet bakom Form har startat ett nytt projekt, contentbyrån Form Content. Med de erfarna tidningsmakarna Bo Madestrand och Salka Hallström Bornold i spetsen skapar Form Content innehåll och uppdragspublicistik för kunder i design- och arkitekturvärlden.

Unikt för Form Content är det historiska varumärket och det omfattande, internationella nätverket. Den anrika ägarorganisationen Svensk Form har sedan över 170 år byggt upp en respekterad position inom nordisk arkitektur och design.

Byråns paradgrenar är trovärdighet, storytelling och kvalitet. I en tid när medielandskapet förändrats i grunden frågar allt fler efter alternativa metoder för att nå fram. Form Content erbjuder content marketing i stället för traditionell reklam och pr, ett kraftfullt verktyg som ger nya möjligheter till interaktion och kommunikation.

Madestrand och Bornold hör till designvärldens mest etablerade namn och är välkända journalister. De tog över ledningen för Svensk Forms tidskrift Form år 2013 och har sedan dess vunnit gehör i hela branschen. Tillsammans och var för sig har de tagit hem utmärkelser som Årets Tidskrift och Årets Journalist.

Bland duons uppdragsgivare märks tongivande företag och institutioner som IKEA, Svenska institutet, Visit Sweden och Lammhults samt Swedavia och Folkets Hus och Parker – de två senare i samarbete med byråpartners FLB Europa och Stockholm Graphics.

Form Content drivs av Madestrand och Bornold inom förlaget Mandelgren Magazine AB, som i sin tur ägs av Svensk Form.

Läs mer om Bo och Salka

Form Content Mediakit 2017

För förfrågningar om uppdrag, kontakta försäljningschef:
Jan Östvold: +46 (0)707 20 69 90 jan.ostvold@svenskform.se

Pressmeddelande och högupplösta bilder på Mynewsdesk