Det är vi som är duon bakom den nya contentbyrån Form Content: Salka Hallström Bornold och Bo Madestrand. Vi sitter i prästgården på Skeppsholmen i Stockholm. Kom gärna över på fika!

Bo_Salka

Salka Hallström Bornold
, byråchef
Känd i mode- och designbranschen som framstående journalist och redaktör. Biträdande chefredaktör för Form.
Bakgrund: 20 år som tidningsmakare och copywriter. En av grundarna bakom tidningen Bon samt Expressen Kultur-profil. Hon har författat ett antal böcker och jobbat internationellt, som art buyer för norska magasinet D2 och trendanalytiker för London-byrån WGSN. Salka har gedigen erfarenhet av content marketing, bland annat som mångårig redaktör för H&M Magazine – kundtidningen som ges ut i tre miljoner exemplar i 41 länder.
Utmärkelser: Årets Journalist 2008, Årets Tidskrift 2014
Nomineringar: Årets krönikör 2008, Årets Innovativa Satsning 2014, Årets Omslag 2015

Bo Madestrand
, kreativ chef
En av landets mest tongivande journalister inom konst, design och arkitektur. Chefredaktör för Form.
Bakgrund: Journalist och tidningsmakare sedan 25 år. Profilerad opinionsbildare och stilist som en gång började sin karriär som biträdande chefredaktör för Nöjesguiden. För allmänheten är han i dag ett känt namn från kultursidorna i Dagens Nyheter och tidigare Expressen. Bo har en lång meritlista inom media och reklam. Han har lett tidningar som Plaza Deco och Swedish Film, men också arbetat som copywriter och uppdragspublicist för PR-byrån Jung, Absolut och IKEA.
Utmärkelser: Årets Tidskrift 2014
Nomineringar: Årets Innovativa Satsning 2014, Årets Omslag 2015

Form Content Mediakit 2018